logo-mybit

CertScanner kiest MyBit als ontwikkelpartner

CertScanner en MyBit zijn een partnerschap aangegaan om geavanceerde technologische oplossingen te bieden ter versterking van de offshore windindustrie. Als ontwikkelaar van het platform CertScanner, is MyBit als ontwikkelpartner nauw betrokken bij de verdere groei en ontwikkeling van deze tool, die fungeert als een verbindingspunt tussen personeel en opleidingsinstituten in de offshore windsector.

CertScanner vervult een cruciale rol in het samenbrengen van personeel en opleidingsinstituten, waardoor de industrie kan voldoen aan de hoogste professionele normen in de offshore. Met de groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel in de offshore windsector, wordt de noodzaak van efficiënte, betrouwbare en toegankelijke training steeds groter. CertScanner maakt dit mogelijk door een naadloze koppeling te bieden tussen bedrijven en gerenommeerde opleidingsinstituten.

Het platform stelt bedrijven in staat om hun certificerings- en nalevingsprocessen effectief te beheren door middel van online verificatie van trainingen die worden aangeboden door marktleidende opleidingsinstituten. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en transparante aanpak van training en certificering, wat essentieel is voor het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit binnen de offshore windindustrie.

Door de samenwerking met MyBit zal CertScanner profiteren van verdere technologische innovatie en expertise. MyBit brengt een schat aan ervaring en kennis op het gebied van softwareontwikkeling en digitalisering, waardoor CertScanner haar diensten verder kan verbeteren en uitbreiden om te voldoen aan de groeiende behoeften van de industrie.

Ook interessant om te lezen